Over ons

Over de oprichters

De Polisober is opgericht door Hans Slob en Don Raven. Zij hebben ruime ervaring in de verzekeringsbranche en de financiële dienstverlening. Van 2010 tot 2019 maakten zij deel uit van het management van de grootste assurantietussenpersoon van Noord-Nederland, De Witte Assurantiën B.V. Met deze kennis is in 2011 een verzekeringspakket ontwikkelt speciaal voor horeca ondernemers. Een uitstekend verzekeringspakket wat perfect aansloot op de verzekeringsbehoefte van horeca ondernemers met unieke voorwaarden en een uiterst scherpe prijs. Deze prijs is in al die jaren stabiel gebleven doordat altijd uitgebreid aandacht is geweest voor risicomanagement en preventie.

Door het feit dat steeds meer verzekeraars naar standaard producten gaan dreigde het product voor horeca ondernemers uit de markt te raken. Als reactie daarop is de Polisober opgericht, met het doel maatwerk te bieden speciaal voor de horeca ondernemer. 

Hans en Don kennen de verzekeringsbranche en de financiële wereld al meer dan 20 jaar. Hans heeft gewerkt bij verschillende assurantietussenpersonen als adviseur en leidinggevende. Hij is een alleskunner, heeft oog voor detail en heeft een passie ontwikkeld voor risicomanagement en het bedenken van verzekeringsoplossingen waarbij zijn uitgangspunt altijd blijft dat de belangen van de klant centraal staan. Don is een echt commercieel dier en voelt zich thuis bij ondernemers, is financieel behoudend en commercieel aanvallend. Hij snapt als geen ander dat een goed verzekeringspakket valt of staat bij lage kosten en een topservice!

Offerte aanvragen!

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken met de Polisober? 

 

De Polisober

De Polisober serveert het meest complete verzekeringspakket!

Contact formulier

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken met de Polisober? 

 

De Polisober

De Polisober serveert het meest complete verzekeringspakket!

Contact formulier

Website laten maken door Dotsimpel